Creatieve teksten schrijven voor applicaties

Begrijpelijke applicaties

Steeds meer communicatie en dienstverlening vindt plaats via Apps. Deze zijn overal toegankelijk voor uw klanten via tablet of smartphone. Eén van de kenmerken van zo’n app (applicatie) is dat er weinig ruimte is voor tekst. De woorden die je wel gebruikt, moeten in één keer ‘raak‘ zijn. Een klant haakt anders snel af.

Juist bij teksten voor Apps komt het er dus op aan dat je weet waar een klant voor komt. Welke woorden zijn alleszeggend. Wat is de kern van je informatie. Dat is, kort gezegd, nou precies ‘mijn ding’. Met de beperkte ruimte die er is komt het aan op creativiteit en taalgevoel.

Ik heb ervaring in het omzetten van technische ontwerpen in gebruikersgerichte teksten. Heeft uw medewerker al teksten gemaakt, dan loont het de moeite om deze te laten redigeren. Hiervoor geldt een speciaal tarief.

Hoe verkoop je..jezelf?
Ohja, ik geloof dat ik alles KAN verkopen, al schrijvende. Al het mooie, verleidelijke, overtuigende, sterke weet ik wel te ontdekken in een product of project. En al die geheime krachtige ingredienten geef ik langzaam, één voor één prijs aan de lezer. Totally hooked, dat is het effect dat ik wil bereiken. Dat doe ik niet voor ieder project. Als ik niet achter de doelstellingen sta of als ik zelf niet overtuigd ben van de resultaten of effect... Lees meer »»