Gedreven in het schrijven van teksten voor een succesvolle subsidieaanvraag

Succesvolle subsidies

Ondernemers willen innoveren, organisaties willen hun doelen bereiken. Financiële steun in de vorm van een subsidie is soms gewenst of zelfs noodzakelijk. In dat geval wilt u zeker weten dat een aanvraag u iets oplevert.

Garanties kan ik u niet geven, maar ik kan de slagingskans wel vele malen vergroten. Het verschil tussen honorering of afwijzing zit namelijk voor een groot deel in de kwaliteit van de aanvraag. Hoe goed uw idee ook is, deze moet ook goed worden overgebracht. Met uw aanvraag moet u fondsenverstrekkers zien te overtuigen van uw visie. Verder moet uit de aanvraag klip en klaar blijken dat uw project voldoet aan de criteria van het fonds en de doelstelling van de subsidie.

Ik zet hiervoor mijn schrijftalent, nieuwsgierigheid en strategisch inzicht volledig in. Meestal werk ik samen met gespecialiseerde fondsenwervers, die hun kennis van fondsen en hun zakelijke netwerk inzetten voor uw doelen.

Het aanvragen van een subsidie levert u altijd een bijzonder en waardevol traject op. U ziet uw ideeën en dromen steeds concreter worden. Ook ziet u meer mogelijkheden voor daadwerkelijke uitvoering. Hier kunt u nog jaren de vruchten van plukken.

In tien stappen naar een succesvolle subsidie:

Meer informatie...

Hoe verkoop je..jezelf?
Ohja, ik geloof dat ik alles KAN verkopen, al schrijvende. Al het mooie, verleidelijke, overtuigende, sterke weet ik wel te ontdekken in een product of project. En al die geheime krachtige ingredienten geef ik langzaam, één voor één prijs aan de lezer. Totally hooked, dat is het effect dat ik wil bereiken. Dat doe ik niet voor ieder project. Als ik niet achter de doelstellingen sta of als ik zelf niet overtuigd ben van de resultaten of effect... Lees meer »»