Gedreven in het schrijven van teksten voor een succesvolle subsidieaanvraag

In tien stappen naar een succesvolle subsidie

De intake:

 1. We hebben een vrijblijvend intakegesprek waarin we uw idee of project bespreken.
 2. Ik stuur u een samenvatting van dit gesprek.
 3. We zetten de subsidiemogelijkheden voor u op een rijtje.

  Het besluit:
 4. U beslist voor welke subsidies u een aanvraag wilt doen.
 5. We bespreken op welke financiele basis de aanvragen gedaan worden.

  De uitvoering:
 6. We verzamelen de informatie die nodig is voor de aanvragen, grondig en bij voorkeur éénmalig. Soms is dit in de vorm van een interview met een materiedeskundige medewerker. De verzamelde informatie kan hergebruikt worden voor verschillende aanvragen.
 7. Soms is het nodig om extra stukken aan te leveren, bijvoorbeeld een communicatieplan. Ook deze kan ik op uw verzoek opstellen, ten gunste van de subsidie.
 8. Tussentijds wordt u van de voortgang op de hoogte gehouden.
 9. We zorgen dat alle documenten aan de regels van de subsidieverstrekker voldoet. Ook aan de regels voor de vorm en het tijdstip van aanbieden.
 10. U krijgt zelf bericht van de verstrekker of de subsidie u is gegund of niet.
Hoe verkoop je..jezelf?
Ohja, ik geloof dat ik alles KAN verkopen, al schrijvende. Al het mooie, verleidelijke, overtuigende, sterke weet ik wel te ontdekken in een product of project. En al die geheime krachtige ingredienten geef ik langzaam, één voor één prijs aan de lezer. Totally hooked, dat is het effect dat ik wil bereiken. Dat doe ik niet voor ieder project. Als ik niet achter de doelstellingen sta of als ik zelf niet overtuigd ben van de resultaten of effect... Lees meer »»