Nieuws en blogberichten

Wij delen graag het laatste nieuws over ons bedrijf met u. Ook posten we hier met regelmaat blogs die u wellicht zullen interesseren.

1 2 > »
Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4... lees verder »

EINDREDACTIE - HET LAATSTE DUWTJE BIJ HET AFSTUDEREN

30 september 2021 - Na jaren van studeren komt de haven in zicht: de afstudeerfase. Literatuur, online research en gesprekken op de stageplek leveren de inspiratie voor... lees verder »

Opening Melgerstentoonstelling landgoed Verhildersum

7 september 2021 - Opening Melgerstentoonstelling Landgoed Verhildersum Onlangs bezochten we de opening van de Melgers-tentoonstelling op het Landgoed Verhildersum in... lees verder »

10-jarig bestaan A & S! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

10-jarig bestaan A & S!

26 augustus 2021 - A & S bestaat in 2021 tien jaar. We zien onze klantenkring groeien en steeds weer terugkeren. Dat geeft ons plezier en vertrouwen in ons werk,... lees verder »

Project landgoed Verhildersum - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Project landgoed Verhildersum

16 juni 2021 - Onlangs bezochten we de opening van de Melgers-tentoonstelling op het Landgoed Verhildersum in Leens. De werken van deze veelzijdige Groninger... lees verder »

Samenwerking met Gerard Drent - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Samenwerking met Gerard Drent

19 april 2021 - Het project voor Timmerbedrijf Wieringa bracht ons in contact met de webdiensten van Gerard Drent. De man bleek ook een zeer kundige fotograaf. Het... lees verder »

Website Allround Timmerbedrijf Wieringa Middelstum - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Website Allround Timmerbedrijf Wieringa Middelstum

16 maart 2021 - De kundige vakmensen van dit bouwbedrijf uit Middelstum wilden hun website geheel laten vernieuwen en schakelden onze hulp in voor de teksten. In een... lees verder »

Hoe verkoop je... jezelf? - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Hoe verkoop je... jezelf?

28 september 2015 - Oh ja, ik geloof dat ik alles KAN verkopen, al schrijvende. Al het mooie, verleidelijke, overtuigende, sterke weet ik wel te ontdekken in een product... lees verder »

Subsidie Olieverwijdering op t Wad gegund! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Subsidie Olieverwijdering op t Wad gegund!

4 mei 2015 - Goed nieuws voor de flora en fauna in het unieke Waddengebied! Het Waddenfonds gaat het project "Olieverwijdering op t Wad" financieel ondersteunen.... lees verder »

1 2 > »
Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.