Diensten

U heeft ideeën, als ondernemer of als organisatie. Een mooi product, een dienst, of een project waar u heilig in gelooft. En u heeft een groep klanten aan wie u graag uw verhaal wil vertellen.

Wij helpen u graag, maar wij zijn niet alleen geïnteresseerd in dat ene idee of product. Wij zijn ook benieuwd naar het verhaal en de mens(en) daarachter. Er is altijd een waarom, een aanleiding achter uw idee. Die drijfveer verwoorden we graag voor u naar uw doelgroep of uw beoogde subsidieverstrekker.

U vindt het fijn als er wordt meegedacht en u kunt vertrouwen op deskundig advies. Wij vinden het fijn om iemands ambities te beluisteren en mee te gaan in de droom terwijl we er tegelijkertijd concrete stappen bij te bedenken.

Bekijk onze verschillende diensten om precies te weten wat we voor u kunnen betekenen.

Effectieve teksten - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Effectieve teksten

Doelgroepen bereiken via verschillende media, geprint of digitaal. Dat vraagt telkens om een andere uitwerking en vormgeving van uw boodschap. Wij... lees verder »

Eindredactie - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Eindredactie

Zorgen dat uw verhaal prettig `wegleest` en de boodschap effectief wordt overgebracht. Wij geven de tekst een professionele uitstraling door te... lees verder »

Bedrijfs- en projectplannen - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Bedrijfs- en projectplannen

Een eigen onderneming starten? Kansrijk een groot project opzetten en financiers betrekken? Wij zorgen voor een SMART omschreven plan, zodat u de... lees verder »

Interim en freelanceopdrachten - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Interim en freelanceopdrachten

Wij kunnen voor u een communicatieplan of content planning verzorgen. Het schrijven van een pitch, speech of een wervend artikel; ook voor korte... lees verder »

Subsidies en aanbestedingen - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Subsidies en aanbestedingen

Om te innoveren of uw doelen te halen, kan financiële steun soms noodzakelijk zijn. Wij helpen bij een zorgvuldige formulering van uw plan, zodat... lees verder »

Websites - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Websites

De websitebezoeker wil snel kunnen vinden waar hij naar op zoek is. Het samenstellen van SEO-proof teksten die snel tot de kern komen én uitnodigen... lees verder »

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.