Bedrijfs- en projectplannen

Bedrijfs- en projectplannen A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Een eigen onderneming starten? Kansrijk een groot project opzetten en financiers betrekken? Wij zorgen voor een SMART omschreven plan, zodat u de handen vrij heeft voor de opstart!

Een project of een onderneming begint met inventief idee. Een idee waar potentie in zit, dat een probleem oplost of duidelijk in een behoefte voorziet.
Een goed project- of ondernemingsplan levert een wezenlijke bijdrage aan de kans daarmee succes te behalen. Het brengt alle zaken in beeld: uw missie, ambities en vaardigheden; uw markt en doelgroepen; SWOT-analyse (pijnpunten en kansen) van uw dienst of product.

Praten over uw ideeën helpt u te focussen. Een focus zorgt voor trefzekere acties en duidelijkheid bij eventuele financiers.
De informatie uit die gesprekken verwerken wij in een SMART omschreven plan, zodat u, uw werknemers en geldverstrekkers snel kunnen overzien wat u voor ogen heeft!

Ten bate van ondernemingen en projecten verzorgen wij:

  • Projectplannen
  • Ondernemingsplannen
  • Communicatieplannen


De financiële onderbouwing (investerings-, exploitatie- en liquiditeitsbegroting) kunnen wij door een externe partij laten verzorgen voor u.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.