Effectieve teksten

Effectieve teksten A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Doelgroepen bereiken via verschillende media, geprint of digitaal. Dat vraagt telkens om een andere uitwerking en vormgeving van uw boodschap. Wij maken voor u de teksten op maat, helemaal afgestemd op uw doelen, doelgroepen en media.

U wilt het maximale halen uit uw communicatiemedia, online en offline. Een heldere tekst is de sleutel tot succes! Wij schrijven teksten voor websites, social media, brochures, kranten of magazines.

Dezelfde boodschap overbrengen via een bondig Twitter-bericht en als posting in een blog? Ook deze teksten leveren wij. Passend bij het medium, trefzeker naar de doelgroep.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.