Subsidies en aanbestedingen

Subsidies en aanbestedingen A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Om te innoveren of uw doelen te halen, kan financiële steun soms noodzakelijk zijn. Wij helpen bij een zorgvuldige formulering van uw plan, zodat deze voldoet aan allerlei criteria en past bij de doelstellingen van de fondsenverstrekker.

Ondernemers willen innoveren, organisaties willen hun doelen bereiken. Financiële steun in de vorm van subsidie kan daarin net dat duwtje zijn om plannen door te kunnen zetten. Een goed onderbouwd, overtuigend plan maakt een aanvraag daarvoor vele malen kansrijker.
Wij staan klaar om zo’n plan voor u te schrijven!

Aanvraag overtuigend en volgens criteria van het fonds
De kwaliteit van de aanvraag maakt het verschil tussen honorering of afwijzing. Hoe goed uw idee ook is, dit moet ook goed worden overgebracht. Met uw aanvraag moet u de fondsenverstrekkers zien te overtuigen van uw visie. Daarnaast moet de aanvraag duidelijk voldoen aan de criteria van het fonds en de doelstellingen van de subsidie.

Samenwerking met gespecialiseerde fondsenwervers
Wij bieden ons schrijftalent en onze ervaring aan op dit gebied om deze aanvraag te ondersteunen. We werken in deze gevallen vaak samen met gespecialiseerde fondsenwervers, die hun kennis van fondsen inzetten voor uw doelen. Op deze manier stemmen we ons plan zo goed mogelijk af op de gunningscriteria van een fonds.

Het traject naar een aanvraag verloopt als volgt:

  1. De intake
    In een intakegesprek bespreken we uw idee of project. We zetten de subsidiemogelijkheden voor u op een rijtje. Dit gesprek is vrijblijvend en vertrouwelijk. U ontvangt hiervan binnen een week een samenvatting.
  2. Het besluit
    U beslist voor welke subsidies u een aanvraag wilt (laten) doen. We bespreken op welke financiële basis deze aanvraag wordt gedaan.
  3. De uitvoering
    We verzamelen secuur en bij voorkeur éénmalig de benodigde informatie. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een gesprek met een deskundige medewerker of een projectgroep. De verzamelde informatie kan voor verschillende aanvragen worden hergebruikt!


Soms zijn er meerdere documenten vereist bij de aanvraag, bijvoorbeeld een communicatieplan. Ook deze kunnen wij desgewenst voor u opstellen, ten gunste van de subsidie. Tussentijds wordt u van de voortgang op de hoogte gehouden.

We zorgen dat alle documenten aan de regels van de subsidieverstrekker voldoen. Niet alleen qua verwoording en lengte, maar ook qua volledigheid van het dossier. En natuurlijk zijn we, samen met de fondsenwerver, scherp op de deadline voor het indienen van de aanvraag. Of u de aanvraag nu zelf indient of dat door ons laat verzorgen.

U krijgt zelf bericht van de verstrekker of de subsidie u gegund is of niet.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.