Script/voice over

Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Voor onze trouwe klant De Boer RVS maakten we in samenwerking met Identify Film in Groningen een aantal scripts voor de promotie van een innovatieve garnalenverwerkingsketen. In deze keten zorgt een ultramoderne camera voor zorgvuldige en efficiënte uitsortering van consumptiegarnalen en bijvangst. Met name het feit dat de bijvangst (kleine garnaaltjes en visjes) levend overboord gaan, maakt dat deze keten alom in de belangstelling staat. De filmpjes zijn een belangrijk onderdeel van de promotie hiervan. Voor het programma Doe Maar Duurzaam, waarin deze keten werd belicht, ontwikkelde A&S eveneens een script en een draaiboek.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.