Strategische teksten

Neem contact op met Alida Michels

A & S Advies en Schrijfbureau is een jong communicatiebedrijf van Alida en Steffan Michels. Alida heeft na de School voor Journalistiek ruime ervaring opgedaan met het bedenken, beschrijven en uitvoeren van strategische communicatieactiviteiten. Ook heeft ze als adviseur jarenlange ervaring opgebouwd met het implementeren van digitale media en diensten. Hierbij staat steeds de klant centraal. Steffan is ondernemer in hart en nieren, had 15 jaar zijn eigen bedrijf en zet zijn kennis en inzicht nu in voor de groei van A & S.

Wij leveren communicatieproducten zoals websites, presentaties, advertorials en nieuwsbrieven. We spelen met taal. We weten waar de lezer naar op zoek is en bieden dit aan op het juiste moment. Maar we prikkelen de lezer ook graag om door te lezen. We redigeren voor een laag tarief teksten die uw vakmensen hebben opgesteld en maken ze klantgericht, vlot leesbaar en wervend. We worden ook graag betrokken bij het uitschrijven van subsidieaanvragen, project- en communicatieplannen. Bel of mail ons voor meer info:

Bedrijf:
Uw naam:
E-mail:
Telefoon:
Uw vraag
Typ de code:

Hoe verkoop je..jezelf?
Ohja, ik geloof dat ik alles KAN verkopen, al schrijvende. Al het mooie, verleidelijke, overtuigende, sterke weet ik wel te ontdekken in een product of project. En al die geheime krachtige ingredienten geef ik langzaam, één voor één prijs aan de lezer. Totally hooked, dat is het effect dat ik wil bereiken. Dat doe ik niet voor ieder project. Als ik niet achter de doelstellingen sta of als ik zelf niet overtuigd ben van de resultaten of effect... Lees meer »»