Alida Michels

Alida Michels A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
E-mail Alida Michels Linkedin Facebook

Effectieve, verbindende en resultaatgerichte communicatie. Daar ga ik voor. Een boodschap brengen die goed is doordacht vanuit de belangen en de visie van de organisatie. Zo gebracht, dat het de doelgroep raakt en helpt, interactie creëert of mensen in beweging brengt.

Ik heb een vlotte pen, goed inzicht in doelen en belangen en weet hierop de verbinding te leggen met de ontvangers. Van nature ben ik nieuwsgierig, noordelijk nuchter, gedreven en creatief. Deze vaardigheden heb ik ingezet binnen de overheid en voor diverse klanten in de profitsector.

Met veel plezier werkte ik 18 jaar binnen de RDW aan verbetering van de digitale dienstverlening en publieksvoorlichting aan (8 miljoen!) klanten.

In 2015 ben ik me vanuit mijn eigen bedrijf gaan richten op het ontwikkelen en begeleiden van projecten en het schrijven van plannen hiervoor. Dit heb ik o.a. gedaan voor de visserij, de energie- en de culturele sector. Ook voer ik op zzp-basis verschillende communicatieopdrachten uit voor projecten van de rijksoverheid, waaronder voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Mijn meerwaarde zit hem denk ik in mijn brede vakkennis en inzetbaarheid, oprechte interesse, flexibiliteit en analytisch vermogen. Ik verdiep me dan ook vlot in dossiers. Maar ook aan het verbeteren van processen op basis van de customer journey werk ik vol passie. Concrete resultaten waar ik voor sta zijn effectieve communicatie, succesvolle projecten en duurzaam ingerichte klantkanalen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Over ons.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.