Afwisseling is fijn

Afwisseling is fijn

Afwisseling is fijn A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Alida Michels - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Geschreven door:
, 7 oktober 2013

E-mail Alida Michels Linkedin Facebook

Zomaar een dag uit het leven van A&S Advies- en Schrijfbureau. Vanmorgen met de drukker overlegd over het ontwerpen en drukken van 500 visitekaartjes van een klant. Daarna wat kleine tekstjes geschreven voor LinkedIn en diverse nieuwsblogs van een andere klant. Tussendoor een creatieve brainstormsessie gedaan met een co-writer voor het verkiezingsprogramma van mijn politieke partij. Daarna websiteteksten gemaakt voor een beginnende ondernemer, die eigenlijk ook nog wel wat hulp nodig heeft om zijn ` unique selling point` te vinden. Altijd leuke gesprekken. Daarna voorstel uitgewerkt voor een aantal handleidingen die ik ga schrijven. Hele technische, maar wel begrijpelijk voor de gebruiker. Lijkt me een erg leuke klus. Maar ik heb nog wel wat handjes nodig. Dus even gebeld met het uitzendbureau. En nu dan even tijd voor bezinning en wat aandacht voor m'n eigen site. Oh ja, ook nog maar een advertentie geregeld in een huis-aan-huis blad van FC Groningen. Die sponsor ik ook! Als je maar kunt schrijven, maakt het eigenlijk niet uit voor wat of wie. Als je altijd maar je lezer in gedachten houdt. Dat is een basisvaardigheid die me op de school voor journalistiek is aangeleerd.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.