Subsidie Olieverwijdering op t Wad gegund!

Subsidie Olieverwijdering op t Wad gegund!

Subsidie Olieverwijdering op t Wad gegund! A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Alida Michels - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Geschreven door:
, 4 mei 2015

E-mail Alida Michels Linkedin Facebook

Goed nieuws voor de flora en fauna in het unieke Waddengebied! Het Waddenfonds gaat het project "Olieverwijdering op t Wad" financieel ondersteunen. De geldelijke bijdrage van t Waddenfonds komt ten goede aan de bouw van 2 innovatieve prototypes van een olieverwijderingssysteem. Deze worden ingezet op de zachte slibplaten die zo kenmerkend zijn voor de Waddenzee. Ik ben er trots op om aan de aanvraag voor deze subsidie te hebben meegewerkt, en nog trotser op het resultaat: de gunning. Hiermee is het behoud van de leefomgeving voor met name de vogels die hun voedsel zoeken op de slibplaten, een belangrijke stap dichterbij gekomen. Mijn taak was om het projectplan, dat al eerder was ingediend, te herschrijven om grotere kans te maken op gunning. Dit in opdracht van TCNN. Deze organisatie zal de coordinator worden voor het project.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.