Subsidiewerk

Subsidiewerk

Subsidiewerk A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Alida Michels - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Geschreven door:
, 17 mei 2013

E-mail Alida Michels Linkedin Facebook

Vandaag begonnen met een nieuwe subsidieklus: Financiële ondersteuning vinden voor een interessant kunstproject in Midden-Drenthe. De fondsenwerver met wie ik samenwerk heeft de belangrijkste fondsen op een rijtje gezet en geïnventariseerd wat de belangrijkste gunningscriteria zijn. Het is nu aan mij om een projectplan te schrijven, waarin helder staat beschreven wat de doelstelling, de activiteiten en de planning zijn van het kunstproject. Ik let er daarbij op, dat de criteria van de fondsen benoemd zijn, zodat de fondsen de eigen doelen snel kunnen herkennen. Leuk uitzoekwerk waarbij ik me altijd voel alsof ik een hele nieuwe wereld instap. Een wereld die ik nog daarvoor nog niet kende.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.