Websites

Websites A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

De websitebezoeker wil snel kunnen vinden waar hij naar op zoek is. Het samenstellen van SEO-proof teksten die snel tot de kern komen én uitnodigen tot actie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus! Samen met onze partners zorgen wij voor aansprekende content, in woord én beeld.

De eerste indruk: scoor en overtuig met een heldere site!
De website is voor potentiële klanten vaak het eerste contact met u. Belangrijk dus dat uw verhaal duidelijk en geloofwaardig overkomt. En nog mooier: dat het de bezoeker aanzet om in actie te komen.

Wij maken uw webteksten pakkend en SEO-proof, in duidelijke taal en met een logische opbouw. In een stijl die past bij u én uw doelgroep. Uw klanten zien meteen waar u voor staat en wat u kan bieden.

In nauw contact met u maken wij die ene unieke combinatie van beeld, teksten en functionaliteiten. Kortom: de website die bij u past én voor u werkt!

Uw verhaal
Wij zijn nieuwsgierig naar uw missie, naar de doelen die u wilt realiseren. In een vrijblijvend intakegesprek beluisteren we het verhaal dat u wilt vertellen.

  • Welke boodschap wilt u overbrengen en naar wie?
  • Welke sfeer wilt u uitstralen?
  • Welke nieuwe doelgroepen wilt u bereiken?
  • In de juiste ‘tone of voice’ brengen we datgene over, wat u onderscheidend maakt!


Ons plan
Wanneer u ons groen licht geeft, stellen wij een plan van aanpak op. U krijgt een helder overzicht van de content die wij voor u gaan maken en welke verdere informatie wij nog nodig hebben. Geen probleem om daarvoor een bezoek te brengen aan uw bedrijf!
Bij dat plan zit een offerte. U hebt meteen inzichtelijk wat het aanleveren van de gewenste teksten kost.

De uitvoering
Tijdens het schrijven houden we u op de hoogte van de voortgang. Ook kunt u tussendoor nog informatie aanleveren of bepaalde accenten laten aanbrengen. U geeft aan op welke manier u bereikbaar wilt zijn voor aanvullende vragen of kort overleg.

Al iemand die uw site gaat bouwen?

Heeft u zelf een websitebeheerder? Dan bespreken we met u het proces omtrent het aanleveren en plaatsen van teksten. Eventueel stemmen wij de definitieve lay-out af in rechtstreeks contact met de sitebeheerder.

Zoekt u nog een kundige persoon om uw website te bouwen? Of iemand die treffende foto’s kan maken van uw bedrijf of producten? Wij hebben binnen ons netwerk verschillende zeer ervaren ICT-specialisten en fotografen die wij van harte kunnen aanbevelen.

De oplevering:
Heeft u zelf geen sitebeheerder? Dan hoort u van ons wanneer de nieuwe website ‘live’ kan gaan. Na de oplevering krijgt u van ons een beheerdocument met wachtwoorden, beheertrucs en uitbreidingsadviezen. Desgewenst geven we schrijftips of suggesties voor content die u in de loop van het jaar op uw site kunt plaatsen. Zo blijft uw site ook voor terugkerende bezoekers interessant!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.