Johan Stevan

Johan Stevan A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
E-mail Johan Stevan Linkedin

Een carrièreswitch naar het communicatievak zag Johan nog wel zitten op zijn vijftigste. Na een carrière in het onderwijs (op school en als zelfstandige) en in de detailhandel vond hij de tijd rijp om een soort “best of” baan te vervullen.

Informatieoverdracht, schriftelijk communiceren, enthousiasmeren, een droom volgen: het waren de mooiste elementen uit de tijd als onderwijskracht en als zelfstandige. Die worden nu verenigd in het werk bij A & S.
De recent voltooide opleiding tot communicatie-professional gaf richting aan de ideeën die hij al had en gaf inspiratie voor zijn diensten aan de klanten van A & S.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Over ons.

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.