Nieuws en blogberichten

Wij delen graag het laatste nieuws over ons bedrijf met u. Ook posten we hier met regelmaat blogs die u wellicht zullen interesseren.

« < 1 2
Afwisseling is fijn - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Afwisseling is fijn

7 oktober 2013 - Zomaar een dag uit het leven van A&S Advies- en Schrijfbureau. Vanmorgen met de drukker overlegd over het ontwerpen en drukken van 500... lees verder »

Heeft schrijven voor een subsidie wel zin? - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Heeft schrijven voor een subsidie wel zin?

2 september 2013 - Ik ben er van overtuigd dat het toegevoegde waarde heeft, om een tekstschrijver naar uw subsidieaanvraag te laten kijken. Die is er net even wat... lees verder »

Subsidiewerk - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Subsidiewerk

17 mei 2013 - Vandaag begonnen met een nieuwe subsidieklus: Financiële ondersteuning vinden voor een interessant kunstproject in Midden-Drenthe. De fondsenwerver... lees verder »

« < 1 2
Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen! - A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten

Nieuwe folder A & S: méér dan schrijven alleen!

10 november 2021 - Websites, social media posts of advertorials: voor onze klanten bedenken we van alles om hun Unique Selling Points bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag! Maar om... lees verder »

Aanbesteding gegund

14 oktober 2021 - In augustus kregen wij het verzoek mee te schrijven aan een EMVI-plan voor een klant van hen in de schoonmaakbranche. De aanbesteding betrof 4 scholengemeenschappen. Elke school had zijn eigen... lees verder »

Onze projecten
  • Script/voice over A & S Advies- en Schrijfbureau Winschoten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.