Strategische teksten

Actueel

Hoe verkoop je..jezelf?
Ohja, ik geloof dat ik alles KAN verkopen, al schrijvende. Al het mooie, verleidelijke, overtuigende, sterke weet ik wel te ontdekken in een product o... Lees meer »»
Subsidie Olieverwijdering op t Wad gegund!
Goed nieuws voor de flora en fauna in het unieke Waddengebied! Het Waddenfonds gaat het project "Olieverwijdering op t Wad" financieel onder... Lees meer »»
Afwisseling is fijn
Zomaar een dag uit het leven bij A&S Advies- en Schrijfbureau.. Vanmorgen met de drukker overlegd over het ontwerp en drukken van 500 visitekaartj... Lees meer »»
Heeft schrijven voor een subsidie wel zin?
Ik ben er van overtuigd dat het toegevoegde waarde heeft, om een tekstschrijver naar uw subsidieaanvraag te laten kijken. Die is er net even wat scher... Lees meer »»
Subsidiewerk
Vandaag begonnen met een nieuwe subsidieklus: Financiële ondersteuning vinden voor een interessant kunstproject in Midden-Drenthe. De fondsenwerver m... Lees meer »»
Hoe verkoop je..jezelf?
Ohja, ik geloof dat ik alles KAN verkopen, al schrijvende. Al het mooie, verleidelijke, overtuigende, sterke weet ik wel te ontdekken in een product of project. En al die geheime krachtige ingredienten geef ik langzaam, één voor één prijs aan de lezer. Totally hooked, dat is het effect dat ik wil bereiken. Dat doe ik niet voor ieder project. Als ik niet achter de doelstellingen sta of als ik zelf niet overtuigd ben van de resultaten of effect... Lees meer »»